DRØMMER I OM AT BYGGE NYT HUS MELLEM ROSKILDE OG NORDSJÆLLAND?

Så kom til Gundsømagle lige uden for Roskilde. Her udbydes velbeliggende byggemodnede byggegrunde klar til bebyggelse i de sene forår 2018. Alle grundene er i nærhed til flere grønne arealer, og tæt ved byens institutioner, skole, indkøb og vejnet.

Kvarteret:
De seneste godt 8 år er Projekt Holmehøj blevet til en helt ny og rolig bydel i Gundsømagle. I området er der flest villaer, men her også opført flere rækkehuse og seniorvenlige boliger. Sælger har haft en masterplan fra begyndelsen, hvilket gør at der i området er indarbejdet grønne kiler, bakkelandskab til leg og en lille sø. Der er få hundrede meter til børnehaven og kun et par kilometer til skolen. Desuden 14km til Roskilde centrum, lidt mindre til stationen i Trekroner, 4 min i bil til Jyllinge og gode pendlermuligheder både mod København, Frederikssund og Nordsjælland.

Grundene:
Bebyggelsesgraden er på 30%. Grundene er alle byggemodnede og inklusivt - af sælger - betalte tilslutningsafgifter til stikledninger til kloak, regnvandsafledning, etablering af vej, belysning og stier. Køber skal kun afholde tilslutningsafgiften til Radius elnet, når huset er opføres (ca. kr. 18125 i 2019).

Ifølge lokalplanen, skal husene opvarmes med lavenergi varmepumpesystemer - f.eks. jordvarme eller luft til vandanlæg.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218