VILLA MED USÆDVANLIG FIN UDESTUE I VIBY SJ.

KVARTERET:
Villaen er beliggende for enden af en lukket vej i et stille kvarter, hvorfra der er ganske kort afstand til skole, daginstitutioner og idrætsfaciliteter med padelbane, ligesom der er nem adgang til indkøbsmuligheder. Samtidig er I tæt på grønne, rekreative arealer samt en ny aktivitets- og løberute, der er under etablering. Busforbindelser og toget er let tilgængeligt, hvorfor I nemt kommer til større byer såsom Køge, Ringsted, Næstved, Roskilde og København.

EJENDOMMEN:
Villaen er opført i 1972 og er placeret på en 720 kvadratmeter stor grund, mens boligens 140 kvadratmeter breder sig over ét plan. Boligen er på flere punkter renoveret i perioden 2013-2017, hvor der blandt andet blev lagt nyt tag, tagrender, ekstra isoleret, vedligeholdelsesfrie gavle og lavet badeværelse for blot at nævne et udpluk. Begge badeværelser er udført med italienske fliser, og alle vinduerne er med energiruder og i kernetræ.

Det centrale omdrejningspunkt er de to stuer, der ligger i forlængelse af hinanden og bindes sammen af et flot gulv. Dagslyset strømmer ind gennem det brede vinduesparti, og herfra er der direkte forbindelse til haven. Den ene stue prydes af en brændeovn, mens den anden ligger side om side med køkkenet, der er enormt velholdt og har en spiseplads. Glæd jer også til at indtage udestuen, der er i en liga for sig. Loftet er ført til kip, og de mange vinduespartier drager både lys og have ind.

Boligen indeholder ydermere tre gode værelser (har været 4), hvoraf det ene har et walk-through-closet og eget badeværelse. Dertil kommer yderligere et badeværelse, og endelig fuldendes planløsningen af et bryggers.

Udenfor venter jer en hyggelig have, der er indhyllet i grønt, omend den er ganske let at holde.

Alt i alt et velindrettet hus til parret eller familien i et roligt kvarter tæt på alle hverdagens fornødenheder.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741