INDFLYTNINGSKLART HUS MIDT I GADSTRUP

KVARTERET:
I kan glæde jer til en pragtfuld beliggenhed i Gadstrup, hvor I finder Gadstrup Skole, daginstitution, sportsfaciliteter, indkøb og bus indenfor en radius af blot én kilometer, så det bliver ingen sag at løse hverdagens puslespil. Endelig får I nem adgang til togstationen og motorvejen, hvorfra København kan nås på cirka 35 minutter, mens køreturen til Roskilde kan klares på et kvarter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1965 er placeret på en 901 kvm stor grund. Indenfor udfolder de 97 kvm sig via en veldisponeret planløsning, som udnytter hver og én kvadratmeter optimalt. Huset har gennemgået mange renoveringer i 2021 heriblandt nyt tag, facade, badeværelse og toilet, hvilket gør det til et godt førstegangskøb.

Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes af de velplacerede glaspartier, som både sikrer et pænt lysindfald og giver udgang til haven. Det stilfulde køkken byder på rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen.

Boligen rummer også to gode værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten et børneværelse, kontor eller hobbyrum. I kan også glæde jer til et stilrent badeværelse og et praktisk gæstetoilet, som begge er fra 2021. Desuden er badeværelset særligt lækkert med gulvvarme og bruseniche. Endelig er der et bryggers med plads til vaskefaciliteterne samt et disponibelt rum med et gasfyr og plads til opmagasineringen.

Udenfor kan I se frem til en dejlig have med en græsplæne til børnenes leg og to skønne terrasser, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten under åben himmel. Som prikken over i'et får I egen stor parkeringsplads med plads til mange biler.

Kort og godt en flot istandsat villa nær hverdagens gøremål.