NORSK BJÆLKEHYTTE NÆR HVERDAGENS GØREMÅL I OSTED

KVARTERET:
I kan glæde jer til en familievenlig beliggenhed i Osted, som på bedste vis forener grønne områder med hverdagens gøremål. I finder bus, indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter inden for blot 800 meter. Endelig får I nem adgang til motorvejen, mens køreturen til Roskilde og Ringsted kan klares på under 20 minutter.

EJENDOMMEN:
Den norske bjælkehytte fra 1977 præsenterer sig flot med en sort træfacade samt et tag med sten og græs. Boligen ligger på en 839 kvm stor grund, og indenfor udfolder de 92 kvm sig via en god planløsning uden spildplads, som får boligen til at virke mere rummelig. Desuden er der kommet nyere gulv i 2018 og en varmepumpe i 2017, ligesom det er værd at fremhæve de store, gennemgående bjælker i loftet. Ligeledes er ejendommen koblet til fibernet

Boligens hjerterum er den hyggelige stue med loft til kip, hvilket skaber en luftig rumfornemmelse, som forstærkes af det skønne lysindfald. Her kan I samles om lækre middage, sjove brætspil eller nyde en spændende film fra sofaen. Det tilstødende køkken byder på god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Desuden har både køkkenet og stuen udgang til hver sin terrasse, som på harmonisk vis forener inde og ude. Videre rummer boligen tre værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endelig er der et bryggers samt et badeværelse med bruser og gulvvarme.

Udenfor kan I se frem til en dejlig, stor grund, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret. Her er en græsplæne til børnenes leg og en lækker, solrig terrasse fra 2019, der indbyder til frokost under åben himmel, mens den overdækkede terrasse gør det muligt at nyde udelivet i læ for sol og regn. Som bonus er der en carport med et integreret skur.

Alt i alt en overskuelig bolig nær hverdagens gøremål.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

50602987