MURERMESTERVILLA MED STOR GRUND

KVARTERET:
Centralt placeret i hyggelige Osted ligger denne nydelige rødstensvilla, med en fantastisk udsigt over markerne mod øst. På modsatte side kan I se over til Osted Skole, der ligger blot 150 meter fra adressen med fritidsordning og idrætstilbud i Ostedhallen. Byen har også friskole, specialbutikker, frisør, bibliotek m.m. Fra byen er der busforbindelse til Roskilde som nåes på 15 minutter i bil. Lejre station er godt 4 km. væk og fungerer som pendlerstation for mange med job i København.

EJENDOMMEN:
Ejendommen fra 1954 præsenterer sig i klassisk murermesterstil med en rød facade og matchende tegltag. Den er placeret på en 1.171 kvm stor grund, og så byder den inden døre på 229 indbydende etagemeter med høft til loftet på alle plan.
Omdrejningspunktet er de to store stuer en suite, hvoraf den ene nyder godt af store vestvendte glaspartier, der giver masser af lys i hverdagen og en brændeovn for hyggelige stunder året rundt. Den anden stue ligger op til det nydelige HTH-køkken, og det er således oplagt at indrette sig med en separat spiseafdeling eller kæmpe alrum netop her. Køkkenet fremstår tidsløst med lyse låger og en bordplade i massivt bøgetræ, og så er der god plads til en spiseplads til de hurtige måltider. Etagen indeholder også et brusebadeværelse med gulvvarme, mens de to regulære værelser begge er placeret på førstesalen sammen med en indretningsvenlig repos. Der har tidligere været 3 værelser, hvilket er nemt at reetablere. Kælderen på 71 kvm. er højloftet og fuld af muligheder for endnu et badeværelse i det nuværende toilet, eller anden udnyttelse end opbevaring i de to store disponible rum. Endvidere finder I også et stort praktisk vaskerum hernede.

Haven er anlagt med store græsarealer og blomstrende beplantning. Træterrassen er hævet, så I får mest muligt ud af det idylliske vue over marker, og så er indkørslen bred og leder ned til en garage på 48 kvm., der også kan bruges som værksted.

Her får I med andre ord en dejlig villa med en høj kælder, stor grund op til marker, nær hverdagens fornødenheder i Osted.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218