NY RENOVERET VILLA I OSTED

KVARTERET:
I kan glæde jer til en familievenlig beliggenhed i Osted, som på bedste vis forener grønne områder med hverdagens gøremål. I finder bus, indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter inden for blot 800 meter. Endelig får I nem adgang til motorvejen, mens køreturen til Roskilde og Ringsted kan klares på under 20 minutter.

EJENDOMMEN:

Denne fantastiske villa, som fordeler sig på 2 plan i form af 87 kvm med fuld kælder, giver jer samlet set 174 etagemeter. Fra det store indgangsparti mærker man allerede kvaliteten og den moderne stemning. Trappen fører jer direkte op i det høje stueplan, som består af badeværelse, 2 gode værelser og køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Det hele er siden sælger overtog det i slut 2020, blevet totalrenoveret efter alle moderne forskrifter. Det ses på de glatte vægge, sildebensgulve og den åbne indretning i køkken/stue. I kælderen finder I det praktiske bryggers og ydermere 3 store rum, hvis potentiale spænder bredt i form af et væld af anvendelsesmuligheder.

Udover selve huset har I en udestue med åbne glas partier ud mod haven og de åbne marker. Herudover også garage og skur på samlet 40 kvm, med god plads til opbevaring.

Drømmer I om et gennemrenoveret hus med god plads, direkte ud til åbne marker, så er her den oplagte mulighed!
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218