STOR VILLA MED POTENTIALE

KVARTERET:
I kan glæde jer til en tryg og rolig beliggenhed i den hyggelige landsby Torkilstrup med gadekær, legeplads og fælles arrangementer. I bil tager det under fem minutter at nå Kirke Såby, hvor I finder indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter. Endelig får I nem adgang til motorvejen, hvorfra København kan nås på 40 minutter, mens køreturen til Roskilde og Holbæk kan klares på under 20 minutter.

EJENDOMMEN:
Ejendommen er registreret i 1777, men der er nærmest intet tilbage af det oprindelige. Hertil hører en 1.205 kvm stor grund. Indenfor udfolder de 270 kvm sig via en fleksibel planløsning, der egner sig perfekt til at samle bolig og erhverv, ligesom det er muligt at udleje eller bo flere generationer sammen. Desuden får I mange muligheder for at sætte jeres eget præg, så det kommende hjem bliver præcis, som I ønsker det.

Boligdel 1:
Her ankommer i en stor entre, med god plads til at byde gæster velkommen og til garderobeplads.
Trumfkortet er det store opholdsmiljø med stue og køkken ud i ét, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Det naturlige samlingspunkt forstærkes af de velplacerede glaspartier, som sikrer et skønt lysindfald fra flere sider og med udgang til terrassen. Køkkenet har plads til mange mennesker og god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Her kan I være rigtigt mange mennesker samlet, uden at pladsen bliver trang. I stueplanet findes desuden et stort badeværelse med vaskefaciliteter.
På førstesalen finder I tre store værelser, hvoraf det ene har udgang til stor sydvestvendt altan under husets tag. En rigtig solnyderplads.

Boligdel 2:
Denne anden del af huset, tilbyder egen entre med adgang til rummeligt badeværelse med brus samt et lyst værelse samt køkken, inden I ankommer til en stor stue på 1. salen. Her er synlige hanebånd, loft til kip og en stor hems. Her plads nok til at indrette to værelser, og istedet indrette en stue nedenunder.

Udenfor kan I se frem til en stor grund, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret. Her en smuk havedam og et terrassemiljø, som indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der en stor højloftet garage.

Kort og godt får I mange kvadratmeter og potentiale for pengene her.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981