Nyhed

FIN OG ORIGINAL VILLA I DET DEJLIGE VEDDELEV

Området: Velkommen til dette gedigne hus beliggende i det naturskønne Veddelev. Et idyllisk villakvarter kun få minutters kørsel fra Roskilde centrum. Beliggende på en rolig vej, vil I nyde den fredelige atmosfære i dette område, samtidig med at I har nem adgang til alle byens faciliteter. På selve vejen færdes kun dig og dine naboer, så evt. legende børn kan gøre sit i ro og mag. Desuden kort afstand til vandet med badestrand, lystbådehavn, klubhus til surfere og andet foreningsliv samt et fredede naturområde.

Boligen: Denne originale villa fra 1972 byder på 136 kvadratmeter boligareal samt en højloftet kælder på 66 kvadratmeter og er klar til at byde en ny familie velkommen. Med en sydvendt grund på 847 kvadratmeter er der rigeligt med plads til leg, havearbejde og udendørs aktiviteter.

Indenfor mødes I af en rummelig bolig, som kan moderniseres efter jeres ønsker. Huset rummer tre gode soveværelser, og huset er oprindeligt indrettet med et fjerde værelse, som i dag er et åbent kontor. Dette giver jer god mulighed for at tilpasse indretningen efter familiens størrelse og behov.

Det store køkken er udstyret med en spiseplads og dejlig gulvvarme, hvilket skaber en behagelig atmosfære til morgenmaden eller hyggelige familiemiddage. Badeværelset byder også på gulvvarme og giver jer et komfortabelt sted at starte og afslutte dagen. Hertil et skønt og lyst stueareal med udsigt til haven og adgang til vestvendt terrasse. I stueplan findes også et gæstetoilet og kælderen en række praktiske rum heriblandt gildesal og bryggers.

Villaen er her er en oplagt mulighed for at skabe sine egne rammer på rigtig god beliggenhed.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218