EN RIGTIG DEJLIG OG VELHOLDT VILLA MIDT I BYEN & PÅ LUKKET VEJ

KVARTERET:
Ejendommen er beliggende i det gamle hyggeligt Gundsømagle med god infrastruktur og gamle gader og stræder. Der er ca. 15 minutters kørsel fra Roskilde og 5 til havnen i Jyllinge. Gundsømagle er en stor dejlig landsby med indkøbsmuligheder, daginstitutioner samt skole. Der er et godt foreningsliv og gode idrætsfaciliteter i byen og ejendommen ligger tæt på alt dette. Her kan I kommer til at bo kun 5min. gang fra en fin skov med bl.a. mountainbike track. Villaen ligger helt for enden i et roligt lukket villakvarter.


EJENDOMMEN:
Dejlig lys villa, oprindeligt opført i 1972, men moderniseret efterfølgende hele vejen igennem. Her er 120kvm boligareal og et grundareal på 288kvm. solrig grund.

Man lander i en rummelig entré med indbygget skab. Herfra adgang til et mindre badeværelse med brus, en dejlig stor stue med direkte adgang ud til sydvendt terrasse. Fra stuen finder man husets forældreafdeling med eget stort badeværelse. Køkkenet er placeret midt i huset og forbinder stuen og spisestuen med hinanden. Fra spisestuen er der adgang til 2 store værelser samt et bryggers med dør til haven og udhuset.

Til boligen er en carport ca. 40 meter fra hoveddøren. Sælger og sælgers VVS´er oplyser, at husets gasfyr kører fantastisk, men har overlevet sin teoretiske levetid. Ellers fremstår hele boligen lys, indbydende og i rigtig god stand.

Alt i alt en rigtig dejlig familievilla eller til seniorparret som ønsker lidt god plads.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741