ARKITEKTTEGNET RÆKKEHUS FRA 2020

KVARTERET:
Med adresse på Hyrdehøj Alle bosætter I jer i børnevenlige omgivelser med trygge stisystsemermer, som kan få børnene sikkert i skole og i børnehave. Rækkehuset ligger i Roskilde Vest tæt på Hyrdehøj Centret, og samtidig er der kun ni minutter på cykel til Ro's Torv. Hele området har gennemgået en rivende udvikling de sidste 20 år, og lige midt i 'baghaven' er der let adgang til store, grønne arealer, en legeplads, skoven og ikke mindst Lynghøjsøerne, hvor Thomas Dambos kæmpetrold - Runde Rie - byder på en sving- og badetur i sommermånederne.

EJENDOMMEN:
Enderækkehuset er en del af 35 arkitekttegnede huse, og råder over 126 kvm. Det er fra 2020 og er placeret på 195 kvm grund, der sammen med de andre huse står samlet omkring en grøn vold. Idet ejendommen ligger sidst, har huset tre ekstra vinduer, som bidrager med mere lysindfald. Alle huse har egen have og skarpe visuelle detaljer, og der er foretaget kvalitetsbevidste materialevalg over hele linjen. De ligger alle forskudt, hvilket giver jer privatliv.

Det naturlige omdrejningspunkt er køkken-alrummet med gulvvarme og lysindfald fra de brede vinduespartier. Der er bemærkelsesværdigt højt til loftet og god plads til både spiseareal og en komfortabel sofagruppe, hvor I kan slænge jer. Herfra er der udgang til fliseterrassen, som forkæler med solstråler fra morgenstunden. Nærværet i opholdsrummet bliver forstærket af det åbne køkken med elementer fra Svane, som er tidløst med hvide, grebsfrie og pladsoptimerende elementer samt kvalitetsstemplede hvidevarer fra Siemens.

Loftshøjden i hallen på syv meter øger rumfornemmelsen, og på første sal får I tre værelser samt et luksuriøst badeværelse med granitfliser.

Haven er ideel til en afslappende stund på den indbydende fliseterrasse, der ligger i læ bag træskuret.

En unik mulighed for at blive en del af et nyopført fællesskab på Hyrdehøj.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602987