STOR 2 PLANS VILLA I DET ATTRAKTIVE HYRDEHØJ

Omgivelser:

Denne smukke 2-plans villa fra 2005 ligger i det attraktive Hyrdehøj-kvarter i Roskilde, tæt på skov, legepladser og de populære Lynghøjssøer. Ejendommen er omgivet af en skøn, solrig og velanlagte have på 832 kvadratmeter, der bl.a. rummer 3 terrasser, frugttræer og som inviterer til udendørsaktiviteter, hygge og afslapning.


Boligen:

Villaen er en moderne og velholdt familiebolig, præget af gedigne materialer og minimal vedligeholdelse. Den stilfulde arkitektur med sort tegltag og flotte mahogni-sprossede vinduer skaber en symmetrisk og imponerende facade. Ejendommen er beliggende som en af de højeste på vejen, hvilket giver en enestående udsigt inkl. et lille kig til både Roskilde fjord, domkirkens spir samt en fantastisk solnedgang.


Med et samlet boligareal på 193 kvadratmeter fordelt på to etager er der masser af plads til familien. I stueetagen findes stort bryggers, badeværelse, hall, samt stort køkken-alrum og stue. På førstesalen finder man husets fire rummelige soveværelser samt stort badeværelse. 


Ejendommen byder desuden på dobbelt carport med tilhørende udhus, hvilket giver god plads til både to biler og opbevaring. Den solrige terrasse, der strækker sig over ca. 60 kvadratmeter, er et perfekt spot for udendørs måltider og hygge med direkte udgang fra køkken-alrummet.


Denne villa er ideel for familien, der ønsker en stilfuld og rummelig bolig i et attraktivt kvarter, tæt på skole, indkøbsmuligheder og sportsfaciliteter. 


En ejendom som skal opleves.