MODERNISERET VILLA MED 130 ETAGEMETER I ROSKILDE VEST

KVARTERET:
Med nøglerne til denne charmerende villa i Roskilde går I ikke på kompromis med beliggenheden. I bosætter jer tæt på centrum, indkøb, skoler og daginstitutioner, mens naturelskeren vil fryde sig over den nemme adgang til skoven. Pendleren derimod vil glæde sig over de få kilometer til motorvejen og Roskilde Station.

EJENDOMMEN:
Den fine, solgule villa fra 1952 ligger på en 776 kvm grund og toner indbydende frem på vejen med hvide vinduesrammer og et flot, rødt tag fra 2021. Foran flankeres ejendommen af en flisebelagt indkørsel, hvorfra der er få trin op til boligen, som inden døre rummer 69 kvm + 25 kvm udestue i forskudte plan og yderligere 36 kvm i kælderen med egen udgang i terræn.

Taget er ikke det eneste, der er udskiftet i 2021. Der er også installeret en anden fjernvarmeunit og etableret loft til kip samt etableret en hems i stuen, der har automatiske Velux-vinduer med regnsensor. I samme omgang er der lagt smukke egetræsgulve på hemsen, gangarealet og i stuen, hvor der er gulvvarme i stueetagen. Herudover er der i 2022 lavet 2 nye badeværelser, samt integrerede skabsløsninger i værelserne.
Hjemmets samlingspunkt er i den rummelige spisestue med loft til kip og fritlagte hanebånd. Her kan I stille spisebordet, mens de blødere møbler placeres i den tilstødende udestue, som ligeledes har loft til kip og brede vinduespartier, hvorfra dagslyset strømmer ind. I spisestuen viser en trappe op til hemsen, og ved siden af finder I køkkenet, to værelser og brusebadeværelset.
Bevæger I jer til den anvendelige kælder, møder I bryggerset og fire disponible rum i varierende størrelser.

Udenfor leves livet i den hyggelige, lukkede have med græsplæne, frugttræer og solrige terrasser. I de lune måneder foregår al madlavning i det etablerede udekøkken med gaskomfur under den overdækkede terrasse.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218