CHARMERENDE ETPLANS VILLA MED 53 KVM GARAGE!

KVARTERET:
I bosætter jer på en lukket vej i et roligt og familievenligt kvarter, hvor henrivende naturdestinationer samt alle hverdagens fornødenheder ligger tæt på. I kan derfor glæde jer til at aflevere de mindste i daginstitution i løbet af fem minutter til fods eller trave en lang og afslappende tur ved Værebro Ådal eller langs Roskilde Fjords klare vand. Her i Jyllinge placerer I jer ligeledes tæt på Indkøbsmuligheder, skole og fine idrætsfaciliteter

EJENDOMMEN:
I står ansigt til ansigt med en flot og velholdt etplansvilla med en rød træbeklædning, der giver associationer til den svenske arkitekturs traditioner. Samtlige vinduer er skiftet i 2020 til energirigtige ruder i klasse B. Bilen parkeres i den dobbelte garage, hvor der i øvrigt er fin plads til at have et værksted, og turen går herefter indenfor i hjemmet. Fra både entré og bryggers udfolder køkkenet sig, og det er et velholdt et af slagsen med en kogeø og opgraderinger i form af den ergonomisk placerede pyrolyseovn fra Electrolux. I åben forbindelse ligger spiseområdet, og en suite finder I også dagligstuen. Begge opholdsrum opvarmes af en brændeovn og har fået lagt nyt trægulv i 2018, og dagligstuen har udgang til en terrasse både mod øst og vest. Slutteligt rummer huset et badeværelse og to værelser, hvoraf det ene har walk-in-closet og udgang til den vestvendte terrasse.

De to terrasser er yderst velplacerede og tillader jer at følge solens bane dagen lang, eller omvendt søge skyggen på de særligt varme dage. Rundt omkring pryder nem beplantning, og I får også en græsplæne til diverse aktiviteter. Hele uderummet er lukket af et rækværk.

Alt i alt et charmerende hjem i herlige omgivelser.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

50602987