SPÆNDENDE BOFÆLLESSKAB I ROSKILDES PRISBELØNNEDE BYDEL

KVARTERET:
Musicon er en ny bydel centralt i Roskilde, skabt efter at kommunen i 2003 købte en nedlagt betonfabrik og plantede de første visioner for en bydel. En bydel hvor bæredygtighed og fokus på genbrug af ressourcer spiller en central rolle. Hvor der er plads til alsidighed og kreativitet, både i boformer og hverdag. Her finder I både ejer- og lejeboliger og naboer i alle aldre. Danmarks Rockmuseum "Ragnarock", Roskilde Festivals Højskole, skaterbane, mikrobryggeri, livemusik, restauranter m.m. Her er ingen kædeforretninger eller flag-ship-stores, men unikke forretninger med vægt på kreativitet og skabertrang. En bydel der tiltrækker flere og flere, både lokale og "udefra" som skaber en smittende nybyggermentalitet og -energi. Læs evt. mere om området på Roskilde Kommunes hjemmeside:

EJENDOMMEN:
Boligen er under opførelse af MT Højgaard som opfører 47 boliger og et stort fælleshus som omdrejningspunkt for fællesskabet. Den første del er opført og i anden etape kan I her erhverve et rækkehus, selv om boligen har status som ejerlejlighed. Her er der nemlig hverken over- eller underbo, man har alle 3 etager for sig selv. Denne bolig er også en af de største med sine 128 kvm. som købes med fleksibel indretningsmulighed på 1. og 2. sal, så boligen kan til passes med det antal værelser, som I har brug for. Boligen er projektbyggeri og leveres nøglefærdigt med forventet overtagelsesdag pr. 29. september 2023 i.h.t. materialebeskrivelse fra MT Højgaard, som går forud for det i salgsopstillingen oplyste. Visualiseringer kan indeholde materialer, kvaliteter og genstande som ikke medfølger i handlen.
Stueplanet er indrettet med entre med garderobeplads, badeværelse med brus og vaskefaciliteter samt et stort køkken/alrum med udgang til terrasse. Netop i denne bolig er der tilført et større køkken, med mere bord- og skabsplads hvis indretning fremgår af visualisering. På både 1. og 2. sal får I et blankt lærred med trægulv, så I kan derfor selv sætte vægge, som I måtte ønske. 1. sal har et ekstra badeværelse og er oplagt at bruge som stue, mens der foreligger forslag til tre værelser på 2. sal. To af disse vil have mulighed for udgang til tagterrasse.~

Projektet er udarbejdet i samarbejde med EcoVillage og er Svanemærket, som betyder, at det lever op til skrappe krav i hele byggeriets livscyklus og er bl.a. kendetegnet ved et lavt energiforbrug og godt indeklima. Hele byggeriet har papiruldsisolering som har et meget lavt CO2 aftryk. Der er skærpede krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer i byggeriet og til bæredygtigt certificeret træ. Så det er ikke bare en ny og lækker bolig I kan få, I kan også købe med god samvittighed.

Til ejerforeningen hører tillige et 500 kvm. stort fælleshus med storkøkken, tilbud om fællesspisning i hverdagene og mulighed for lokaleleje for beboere. Bofællesskabet er i sin spæde opstart, så I kan fortsat få indflydelse og være med til at forme jeres fremtidige nærmiljø. Målet er et fællesskab tilpasset den enkelte, med mere tid til egen familie men også til de mennesker, som man bor ved siden af. I byggeriet er der tænkt på forskellige behov og aldersgrupper - med privatliv både i boligerne og uderum, men også med fællesområder som indbyder til aktiviteter for både store og små. EcoVillage bistår i opstarten med at skabe rammerne, som eks.
hygiejnekursus, brug af storkøkken og madplaner, mens det er beboernes ambitioner om fællesskab og bæredygtighed som skal definere fremtiden her.

Læs mere om byggeriet og hele det miljø, som I her kan blive en del af:
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981