SMUK OG GENNEMTÆNKT VILLA NÆR ROSKILDE FJORD

KVARTERET:
I Jyllinge, ikke langt fra Roskilde Fjord, finder I denne skønne etplansvilla for enden af en blind vej i et trygt, børnevenligt kvarter med stisystemer til skole. Samtidig er I tæt på centrum af byen med indkøbsmuligheder og en bred vifte af de mange fritidsaktiviteter, som nærområdet rummer.

EJENDOMMEN:
Allerede ved første øjekast fornemmer I, at dette er en ganske særlig ejendom, der ligger på den 981 kvadratmeter store grund. Jeres nye hjem indeholder 214 gennemtænkte kvadratmeter uden spildplads med fokus på lys, rummelighed og en herlig atmosfære. Huset er oprindeligt fra 1969, men takket være en omfattende renovering i 2009, er der ikke mange spor tilbage af oprindelsesåret. Siden er alt passet nøje på og udskiftet efter behov, senest i marts 2020 fik huset nyt tagpap.

Den antracitgrå facade med cedertræ og de flotte Velfac vinduer byder jer velkommen. Ude såvel som inde er der tænkt over det arkitektoniske udtryk. Alt fremstår gennemført og med en tydelig rød tråd i form af samme sorte elementer i køkkenet, på begge badeværelser og i bryggerset, ligesom gulvene er en elegant kombination af mørkegrå klinker og smukke matlakerede gulve i asketræ. Overalt forkæles I med et mageløst lysindfald fra de brede vinduespartier og ovenlysvinduer.

Familiens samlingspunkt er i det åbne opholdsmiljø, hvor køkkenet er integreret med stuen. Kokken får fine forhold til de gastronomiske mesterværker og ekstra rum ved køkken-øen med den håndlavede bordplade, der fortsætter ned langs siderne og nærmest går i ét med gulvet.

Resten af hjemmet gemmer på forældresoveværelse med garderobeafsnit samt to værelser, der ligger ud til et alrum, som kan bruges både til arbejdsplads, kreativt hobbyhjørne eller motionsrum. I får også glæde af et bryggers og to lækre badeværelser.

Sommerhalvåret tilbringes i den nemme have med solrige fliseterrasser, græsplæne og en lille bålplads.

Alt i alt en skøn, gennemtænkt villa til den kvalitetsbevidste familie.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

martin@hensrik.dk

70 208 218