Åbent hus uden tilmelding

07 januar kl. 11:00 - 11:20

Slip 11.248 kr. billigere i boligskat i 2024 (jvf. vurderingsstyrelsen).

KVARTERET:
Rækkehuset ligger for enden af en privat vej, og området er derfor meget stille. Herfra er der kort afstand til indkøbsmuligheder, mens der også er gåafstand til Roskilde bymidte, byens parker, og Roskilde Havn. Herudover ligger skoven kun en lille cykeltur væk, som bliver et åndehul i hverdagen. Der er endvidere busstoppested næsten lige rundt om hjørnet.

EJENDOMMEN:
Rækkehuset fra 1958 er i et plan og råder over 55 veludnyttede kvm, hvilket efterlader en meget anvendelig grundplan. Haven er sydvendt og du kan derfor glæde dig til maksimalt med sollys i både haven og boligen hele dagen. I 2021 er alle udvendige døre og vinduer blevet skiftet, og der er sat ekstra isolering ved døre og vinduer. Derudover er haven blevet hegnet ind, ligesom skuret i haven også har fået skiftet tag. Selve taget på huset blev opdateret i 2015.

Indenfor venter en skøn stue, som kan indrettes lige efter dine ønsker. Der er nemlig plads til både en komfortabel sofa og et spiseareal. Som prikken over i'et er der adgang til terrassen, og vinduespartiet sender et skønt lysindfald indenfor. Køkkenet er funktionelt og byder på rigeligt med skabsplads til remedierne. I soveværelset er der rum til en dobbeltseng og adgang til et walk-in-closet. Badeværelset er godt indrettet med separat brus og plads til vaskefaciliteter.

Når sommeren står for døren, bliver terrassen og haven et yndet opholdssted, hvor solen vil holde dig med selskab det meste af dagen, da terrassen og haven orienterer sig mod syd.

En sjældent udbudt bolig i Roskilde, der skal opleves.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Carsten Salomon

Salg & vurdering

carsten@hensrik.dk

70 208 218