INDFLYTNINGSKLART 1-PLANS ENDERÆKKEHUS I ROSKILDE

KVARTERET:
Roskilde forener på fin vis nærheden til grønne områder med hverdagens gøremål. I får kort afstand til centrum med lækre spisesteder og spændende butikker. På cykel er der ikke langt til RO's Torv, og hvis I er til naturskønne omgivelser, er Byparken og fjorden et besøg værd. Tilmed finder I bus og indkøb inden for 500 meter. Læg dertil en rolig beliggenhed på en blind vej, og resultatet bliver en hyggelig base for jeres nye tilværelse.

EJENDOMMEN:
Dette velholdte enderækkehus fra 1959 er placeret på en overskuelig grund på 233 kvm. Indenfor venter en 56 kvm, som er udnyttet på bedste vis, som får boligen til at virke mere rummelig.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig i ét plan, hvilket gør den meget ældrevenlig. Det naturlige samlingspunkt bliver den store stue, hvor I både kan indrette en hyggelig spiseplads og placere en sofagruppe. Tilmed er der direkte udgang til en overdækket terrasse, så på varme dage kan I åbne døren og derved skabe en flydende overgang mellem inde og ude.

Køkkenet har god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed er der en praktisk spisekrog til de hurtige morgenmåltider. Videre er der et værelse med et praktisk garderobeskab med skydelåger. Endelig har badeværelset en bruseniche og plads til en vaskemaskine.

Når sommeren står for døren, kan I se frem til en dejlig, solrig grund, som er nem at holde. På den åbne terrasse kan I nyde morgenkaffen under åben himmel, mens den lukkede baghave har en overdækket terrasse, der gør det muligt at nyde udelivet i læ for sol og regn. Som prikken over i'et er der to skure.

Kort og godt et indflytningsklart rækkehus nær by, fjord og skov.