RUMMELIG OG NYERE VILLA I TREKRONER

KVARTERET:
På en tryg og lukket vej finder I denne etplansvilla i Trekroner. Kvarteret er skønt med stisystemer direkte ud i naturen og til legepladser, så familien vil afgjort føle sig hjemme. Det skyldes også det tiltalende nærmiljø med busforbindelser og daginstitution i gåafstand, mens I kan cykle til skole, indkøb, idrætsfaciliteter og Trekroner Station. Endelig er der fem minutter til motorvejen i bil og lige godt ti minutter til centrum af Roskilde.

EJENDOMMEN:
187 kvm rummelig villa fra 2012 som ligger godt placeret på grundens 616 kvm, således at du kan nyde både formiddags, eftermiddags og aftensol på terrasserne, og drikke både morgenkaffen, og grille til sent på aftenen. Samtidig kan I kan se frem til et stort køkken, spisestue og stue med lysindfald fra morgen til aften, og der er terrassedøre i begge retninger, så ude og inde hænger perfekt sammen. Der er et åbent stilrent, hvidt køkken, hvor den store kogeø inviterer til hyggeligt samvær omkring madlavningen. Stort master bedroom som ligger separat med væg til væg garderobe, og et stort badeværelse med en bruseniche og et hjørnebadekar med hyggelig spa til et afslappende bad med god massage. I modsatte ende af hjemmet kan børnene indtage de tre resterende værelser, som ligger ud til bryggerset, der også giver adgang til husets andet badeværelse. I begge badeværelser, bryggers og køkken er alle bordplader af sort Galaxy granit, som både er smukt og slidstærkt.

Glæd jer til at træde ud i haven, der er perfekt udnyttet med et virkelig stort terrassemiljø, som vender ganske optimalt mod syd og vest. Der er også et stykke plæne til legeredskaber og boldspil, og et lille haveskur til haveredskaber. I forhaven finder I den dobbelte carport, som er integreret under hustaget. Du slipper for hus og have med masser og lave i weekenderne, og du og din familie nyde jeres fritid i dette lækre og lyse hjem i et naturskønt område.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218