DEJLIGT RÆKKEHUS I NYERE BOFÆLLESSKAB

KVARTERET:
I kan nu blive en del af et velfungerende bofællesskab Langhusene. Et børnevenligt og attraktivt område i Trekroner. Her kommer I til at bo tæt på naturen og de mange stier, som løber rundt i byen, der blandt andet byder på skønne marker, dyr og søer. Fællesskabet består af 15 andre børnefamilier med både store og mindre børn. Fælleshuset danner ramme om hyggeligt samvær med bl.a. fællesspisninger 3-4 dage om ugen, fester, møder, brætspil, strikkeklub, ølbrygning, syværksted mm. Der er tilhørende værksted med cykelophæng og alverdens værktøj og endda 3D printer. Her er gæsteværelset til svigerforældrene i forlængelse af fælleskøkkenet samt fælles espressomaskine, vaskesøjle og øl-tappehane. Det ydre fællesareal bliver brugt til leg, hygge om bål og køkkenhave.~ Ydermere ligger de daglige bekvemmeligheder såsom skole, indkøb og institutioner også inden for nær rækkevidde.

EJENDOMMEN:
I flytter ind i et lækkert rækkehus fra 2013, som rummer 116 kvm fordelt på to plan. Boligen er derfor helt ideel for en familie med børn. Grunden råder over 95 kvm, og i 2020 blev der anlagt ny terrasse mod syd, der forsyner jer med sol dagen lang. Det første I møder indenfor, er det skønne alrum, der forener stuen med det elegante køkken. Der er masser af plads til både spiseareal og sofaarrangement, mens lysindfaldet i den grad også er værd at bemærke. Videre finder I badeværelset med separat brus, mens der på første sal venter jer fire regulære værelser, som I let kan fordele mellem jer foruden endnu et pænt badeværelse med brus.

Jeres kommende rækkehus er en del af bofællesskabet Langhusene med i alt 16 rækkehuse, hvor I hver især ejer en andel af fællesarealerne og fælleshuset. Der er mulighed for fællesspisning tre dage om ugen, ligesom der også er en torsdagsklub. I kan frit benytte alt, hvad fællesarealerne byder på såsom trampolin, shelter, bålplads, legehus med mere, mens fælleshuset rummer en stor spisesal, et industrikøkken samt en første sal indrettet med gæsteværelse, badeværelse og nyindrettet loungeområde. Derudover er der et værksted til fri afbenyttelse.

Jernaldermarken er et fantastisk sted at bo!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741