RÆKKEHUS OG BOFÆLLESSKAB I ÉT

KVARTERET:
I bosætter jer i et meget børnevenligt og attraktivt område i Trekroner. Her kommer I til at bo tæt på naturen og de mange stier, som løber rundt i byen, der blandt andet byder på skønne marker, dyr og søer. Et perfekt sted at søge hen i en travl hverdag. Der er yderligere rigtig gode transportmuligheder til København og resten af Sjælland, som pendleren vil sætte særligt meget pris på. Ydermere ligger de daglige bekvemmeligheder såsom skole, indkøb og institutioner også inden for nær rækkevidde.

EJENDOMMEN:
I flytter ind i et lækkert rækkehus fra 2013, som rummer 120 kvm fordelt på to plan. Boligen er derfor helt ideel for en familie med børn. Grunden råder over 100 kvm, og i 2020 blev der anlagt ny terrasse mod syd, der forsyner jer med sol dagen lang. Det første I møder indenfor, er det skønne alrum, der forener stuen med det elegante køkken. Der er masser af plads til både spiseareal og sofaarrangement, mens lysindfaldet i den grad også er værd at bemærke. Videre finder I badeværelset med separat brus, mens der på første sal venter jer fire regulære værelser, som I let kan fordele mellem jer foruden endnu et pænt badeværelse med brus.

Jeres kommende rækkehus er en del af bofællesskabet Langhusene med i alt 16 rækkehuse, hvor I hver især ejer en andel af fællesarealerne og fælleshuset. Der er mulighed for fællesspisning tre dage om ugen, ligesom der også er en torsdagsklub. I kan frit benytte alt, hvad fællesarealerne byder på såsom trampolin, shelter, bålplads, legehus med mere, mens fælleshuset rummer en stor spisesal, et industrikøkken samt en første sal indrettet med gæsteværelse, badeværelse og nyindrettet loungeområde. Derudover er der et værksted til fri afbenyttelse.

Jernaldermarken er et fantastisk sted at bo!