INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED ALTAN CENTRALT I ROSKILDE

KVARTERET:
Boligen er beliggende helt centralt i Roskilde midtby - kun nogle få meter fra både stationen og butikkerne på Algade. I samme område finder man tillige byens caféer, Roskildes 2 skønne parker, og det meget smukke og attraktive havnemiljø. Hele området omkring ejendommen er præget af små gade og passager med flotte gamle huse og kirker. Med andre ord kommer du helt tæt på byens puls!

EJENDOMMEN:
Denne ejendom fra 1929 var rammerne hvorfra at Lise Nørgaards far, Harry Jensen, i sin tid drev sin grosserer-virksomhed. Disse historiske lokaler står i dag nyrenoverede med erhvervslokaler i stueetagen samt på 2. salen. 1. salen deles af 2 ejerlejligheder. Der findes parkering i gården, der lukkes af en aflåst port i nattetimerne.

LEJLIGHEDEN:
Lejligheden er totalt renoveret og istandsat i 2016, hvilket også gør at den dagen i dag står helt og aldeles indflytningsklar. Der er 84 kvm., som byder på en fin fordelingsgang, med adgang til et elegant hvidt Svanekøkken med grebsløse skuffer og skabe og en masse bordplads. Dette er åbnet op til et stort alrum med plads til spisebord samt en dejlig stue med plads til sofaarrangement. Med vinduespartier i begge sider og 2,5 meter til loftet, skabes herudover et fantastisk lys i rummet. Endvidere nås fra fordelingsgangen et lyst badeværelse med separat brus, gulvvarme samt vaskesøjle samt to gode værelser - det ene med fuld skabsvæg og det andet med udgang til en stor altan. Altanen ligger ugeneret ind mod gården og kan rumme helt op til 4 siddende gæster.

Lejligheden har adgang til parkering i den private gård og må benyttes hele døgnet alle ugens dage. Derudover er der to gode kælderrum til lejligheden.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Salg og vurdering

[email protected]

50602987