MEGET VELHOLDT RÆKKEHUS I KIRSEBÆRPARKEN

KVARTERET:
Som et af de eneste dobbelthus i udstykningen, får I her en bolig som kan huse alle aldre. Området er utroligt børnevenligt med blandt andet gode legepladser, institutioner og en efterspurgt folkeskole samt en Rudolf Steiner skole. For de unge er der kort afstand til Himmelev Gymnasium, Roskilde Universitet og mange lokale idrætstilbud. Endvidere har området skønne grønne rekreative fællesarealer, indkøbscenter med dagligvarebutikker, apotek, flere caféer mm. For dem som pendler på job, er her let adgang til tog fra Trekroner station med godt 20 minutter til hovedbanegården, mens I kan være på motorvejen på ca. 5 minutter. Kirsebærparken fremstår med store grønne fællesområder og i nærområdet finder I masser af naturoplevelser med bl.a. gang-, løbe- og cykelruter.

EJENDOMMEN:
Boligen er opført i 2004 i to fulde plan og rummer et samlet boligareal på 114 kvm., placeret tæt på fælles P-plads på forsiden og med indbydende grønt fællesareal på bagsiden med vest. Stueplanet er indrettet med entré med indbygget skabsplads og adgang til et gæstetoilet med vaskefaciliteter. Køkkenet er afgrænset mod alrum/stue som giver en naturlig indretning med spiseafdeling og sofakrog eller et par hyggestole. Her er højt til loftet og stor vinduespartier samt udgang til den lukkede have med fin terrasse, der via motoriseret markise kan overdækkes efter behov. Placeringen netop her gør, at man ikke har en direkte genbo og derfor fri udsigt fra både stueplan samt 1. sal. Under trappen er der praktisk indrettet et rummeligt depotrum for diverse opbevaring.
1. salen er indrettet med endnu en stue, med det dejligst vue mod sydvest, og sikkerhed for maksimalt lysindfald da her ikke er høje træer eller en genbo. I tilgift kan man nyde udsigten til grønt fællesareal med en lille sø. 1. salen byder også på to gode værelser med trægulve og indbyggede skabe, samt et badeværelse med bruseniche. Det er muligt at oprette endnu et værelse på bekostning af stuen, hvis I har dette behov.
Foran huset får i desuden et aflukket udhus, som nemt kan isoleres og holdes frostfrit.

En meget velholdt og effektivt indrettet bolig, i attraktivt område nær alle faciliteter med en af de bedste placeringer i udstykningen. Roligt beliggende i skønne omgivelser med godt naboskab.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218