FANTASTISK UDSIGT PÅ ATTRAKTIV VILLAVEJ I JYLLINGE

KVARTERET:
Muligvis beliggende på en af Jyllinges smukkeste udsigtsgrunde og bedste adresser. Jyllinge er en både hyggelig og charmerende by, der byder på intimt landsbymiljø med små veje, flotte villakvarterer, smukke lystbådehavne samt ikke mindst en utrolig skøn natur. Ejendommen ligger tæt på både skole, daginstitutioner, sportsfaciliteter og gode indkøbsmuligheder - alt er forbundet med gode cykelstier. Der er kun ca. 40 min. til Rådhuspladsen i København, 20 min. til Roskilde Domkirke, samt 20 min. til virksomhedsområder i Ballerup og Tåstrup.

EJENDOMMEN:
Nydelig halvandetplansvilla opført i 1979 og beliggende på en af Jyllinges absolut bedste grunde på 1.019 kvm med fantastisk udsigt over både engen, Jyllinge by, samt ikke mindst Fjorden.
Denne rummelige familievilla indeholder et samlet boligareal på 182 kvm, samt en ekstraordinær lækker garage / udhus på hele 55 kvm med integreret carport på yderligere 25 kvm.
Villaen indeholder entré med god plads til overtøj, samt gæstebadeværelse. Fordelingsgang der giver adgang til 3 gode børneværelser, som faktisk kan sammenlægges til 2 store værelser, samt separat bryggers med vaskefaciliteter og egen ind- og udgang. Fra fordelingsgangen kommer man til åbent køkken alrum holdt i lyse elementer og med store vindues- og dørparti, der giver smuk udsigt over Fjorden og med direkte udgang til sydvendt overdækket terrasse. Fra køkkenalrummet kommer man til 1. salen, der indeholder stor opholdsstue med loft til kip og direkte udgang til overdækket balkon via den store skydedør hvorfra den herlige beliggenhed og udsigt til fulde kan nydes.
Heroppe findes yderligere til værelse samt stort forældre afdeling med egen walk in closet og badeværelse.
Haven er holdt enkelt, simpel og lige til at gå til.
Garagen er opført i 2016 med fast gulv, luft-varmepumpe og eldrevet garageport.
En yderst sjælden udbudt villa til køberen, der ikke vil gå på kompromis med beliggenheden og udsigten.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

martin@hensrik.dk

70 208 218