TIL DIG SOM IKKE VIL NØJES!

Denne charmerende ejendom på 179 kvm er fra 1900 og beliggende tæt på Holbæks centrum, hvor du i gåafstand har adgang til byens stemningsfyldte liv med masser af spisemuligheder, butikker, indkøb samt det hyggelige havnemiljø.

Villaen imponerer fra du træder ind ad døren og hele vejen til baghaven, hvor du kan tage en dukkert, sejle kajak eller bare flyde på dit paddleboard. Boligen er renoveret i perioden 2021-2022 hvor den er blevet skilt ad, taget godt hånd om og er samlet på ny med kærlighed og i udsøgte materialer. De gennemgående sildebensgulve i egetræ er udført i rigtige stave og med gulvvarme på begge etager.

Allerede når du træder ind i husets elegante hall, mødes du af den fortryllende udsigt til Holbæk fjord, som drager dig via de gamle fløjdøre ind i husets hjerterum. Her finder du stuen og køkken alrummet med det eksklusive Svanekøkken hvor bordplade og hvidevarer som Bora og Miele, finpudser det lækre køkken - Og resultatet imponerer og giver et perfekt samspil med de store sprossede dørpartier som trækker skiftende lyssætninger og årstider helt ind i det lækre opholdsrum. Der fra er der adgang til den store træterrasse som ligger højt mellem havens frugttræer og den smukkeste udsigt til fjorden. Her kan du nyde morgen og aftensolen i rigelige mængder. Derudover finder du et lyst og åbent kontor, et mindre bryggers, gæstetoilet og et stort værelse. Den fine svungen trappe inviterer dig op til den velindrettede 1. sal med loft til kip og synlige gamle bjælker. Her findes 2 gode børneværelser, et lækkert soveværelse med adgang til tagterrassen, hvor du kan nyde den flotte solnedgang inden sengetid. Yderligere finder du det luksuriøse badeværelse hvor du ligeledes kan følge med i fjordens liv, mens du bader under rainshowerens brusevand.

Husets ydre er holdt med respekt for boligen og den gamle have er overskueligt beplantet. Herfra finder du adgang til husets kælder på 46kvm med god plads til værksted, opbevaring og husets teknik.

Dette er en bolig i absolut topklasse!
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741