MEGET VELHOLDT VILLA I KIRKE HYLLINGE

KVARTERET:
Kamillevej 5 ligger på en rolig beliggenhed i Kirke Hyllinge i en god og solid grundejerforening. Børnene kan trygt cykle til Kirke Hyllinge Skole, eller I kan følges til institutionen, der er i kort gåafstand fra adressen. Indkøbsmuligheder får I en kilometer væk. Kirke Hyllinge har en naturskøn beliggenhed mellem Roskilde Fjord og Isefjorden, og den offentlige transport er næsten lige uden for døren, og ellers placerer I jer også godt i forhold til motorvejen, der hurtigt fragter jer rundt i landet.

EJENDOMMEN:
Villaen fra år 2000 er på 132 kvadratmeter, der fordeler sig smukt over et plan med et køkken-alrum, en stue, tre værelser, et badeværelse, et gæstetoilet, et bryggers og en entre. Samlingspunktet for familien bliver de to stuer, der med hvert sit indbydende og velholdte udtryk bliver en fornøjelse at indrette i lysindfaldet fra de fine karnapper. Den løbende vedligeholdelse skinner også igennem på de tre værelser, som foruden en skøn udsigt til haven også har pladsoptimerede skabsløsninger på to af værelserne. Badeværelset er rummeligt med en bruseniche og lyst møblement, og hertil har I også et gæstebadeværelse. I får desuden en centralstøvsuger til at lette hverdagens praktiske opgaver.

Set udefra præsenterer det klima- og allergivenlige vinkelhus med varmepumpe sig med sin flotte, gule træfacade. Døre og vinduer er med 3-lags termoruder, hvad der blot understreger husets flotte stand. Udendørs på den 980 kvadratmeter store grund finder I også det isolerede udhus i forbindelse til en integreret carport. Haven er naturrig med flere lækre opholdsarealer som eksempelvis terrassen, der følger husets hjørne. Herudover har I en græsplæne med beplantning, som er rigeligt stor til at facilitere badebassin og trampolin.

Alt i alt en velholdt villa med en skøn have til familien, der vil bo i Kirke Hyllinges rolige omgivelser.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

25213741