2-VÆRELSES ANDELSLEJLIGHED CENTRALT I HOLBÆK

LEJLIGHEDEN:
60 kvm 2-værelses lejlighed på den gamle kaserne tæt på Holbæk C. De 60 kvm fordeler sig på rummelige entre med indbyggede skabe, badeværelse med vaskemaskine, et stort soveværelse med indbyggede skabe, samt stue i åben forbindelse med køkken. Lejligheden er placeret på 2. sal for enden af en fordelingsgang og ligger derfor meget ugeneret i forhold til naboerne. Lejlighedens vinduer er orienteret mod vest og ind mod byen, som sørger for godt lysindfald og god udsigt. Selve ejendommen fremstår i god stand og foreningen er veldrevet. Foreningen har en stor fælles have, egen parkeringsplads, festlokale, vaske- og tørrerum og til lejligheden medfølger et kælderrum.

Pris: Kr. 499.579
Boligafgift: kr. 3.351 + Aconto
Løsøre: Komfur med induktion (2020), køleskab m. frys, mindre opvaskemaskine og vaskemaskine.

Førstegangskøber? Andelsprisen bør på nuværende renteniveau, med en udbetaling på 5-10%, kunne finansieres for omkring kr. 2.500-2.800 om måneden, hvilket gør lejligheden til et billigere alternativ end en matchende lejebolig. Herudover er der en masse løsøre, som kan medfølge uden yderligere beregning.
Bemærk at boligen først skal udbydes på intern venteliste og det derfor ikke vil være muligt at lave en konkret aftale før efter 7/2-2024.

Kontaktinfo:
Tlf: 50 60 29 87
Mail:
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218

Lignende boliger til salg