NYOPFØRT RÆKKEHUS MED TO BADEVÆRELSER OG P-PLADS

KVARTERET:
Boligen ligger i den hyggelige stationsby Viby Sjælland 10 km syd for Roskilde. Byen har masser af faciliteter med bl.a. en stor Meny, Rema1000, Danmarks bedste folkeskole i 2016, en friskole, posthus, bibliotek, specialbutikker, læge, tandlæge, flere frisører og desuden et kulturhus og et meget aktivt idræts- og foreningsliv. Herfra er der gode togforbindelser og København er cirka 40 minutter væk, mens Roskilde station kun kræver en togtur på 10 minutter. Læs evt. mere om denne dejlige by på hjemmesiden: 4130-viby.dk

EJENDOMMEN:
Boligen opføres med et samlet boligareal på 97 kvm. med øje for minimal spildplads og effektiv udnyttelse i hverdagen. Boligen kan fåes med 2 eller 3 soveværelser uden merbetaling, og udearealer afsluttes med belægning og haven er sået med græs. Det er således et nøglefærdigt hus, du køber her. Boligen er indrettet med flisebelagt entre med garderobeplads og adgang til brusebadeværelse med lyst HTH møblement og vaskesøjle. Fra indgangspartiet kommer man ind i alrum og stue med trægulve, og med udgang til flisebelagt terrasse samt egen have. Køkkenet er i åben forbindelse med alrummet og er indrettet med hvide grebsfrie elementer fra HTH og alle gængse hårde hvidevarer. 1. sal er indrettet med to gode værelser og et stort repos, som kan vælges indrettet som et tredje værelse, som alle leveres med trægulve. Endelig byder etagen også på et brusebadeværelse med fliser og indrettet med lyst møblement fra HTH.
Foran boligen findes eget udhus og P-plads.

Boligen opføres i.h.t. bygningsreglement 2018 med tidsløse løsninger og moderne komfort som gulvvarme i stueplan og ventilationsanlæg for optimalt indeklima.

En dejlig bolig, som forventes klar til indflytning 1. april 2022.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981