CHARMERENDE VILLA I IDYLLISKE HERSLEV

KVARTERET:
I bosætter jer i den dejlige landsby Herslev, som er en yderst hyggelig by med stråtækte ejendomme og godt sammenhold. I har fra hjemmet gåaftstand til vandet, mens dagligdagens gøremål i form af skole, pasningstilbud og indkøb nås efter en kort køretur. Sluttelig er der også fine forbindelser med offentlig transport og omtrent tyve minutters kørsel til både Holbæk og Roskilde.

EJENDOMMEN:
Den delvist stråtækte ejendom, der oprindeligt er opført i 1677, beriger jer med 130 kvm fordelt over ét plan, beliggende på en skøn, solrig og hyggelig grund, som breder sig over 721 kvm. Foruden huset får I også et brugbart anneks med køkken, vaskerum og to disponible rum, som kan anvendes til kreativt værksted eller noget helt andet. Ydermere er der endnu et udhus, der er arrangeret som et værksted, mens det til sidst også er værd at bemærke, at boligen er udstyret med luft-til-vand-varmepumpe.

Indenfor i huset mødes I af en lys og indbydende atmosfære. Køkkenet, spisestuen og stuen er i åben forbindelse, hvilket giver perfekte rammer til familietid. Her er der gulvvarme, og så blev køkkenet renoveret i 2018, så det nu har flotte, hvide elementer, der toppes af en bordplade i asketræ. Videre kommer I til badeværelset med gulvvarme og bruseniche, som blev moderniseret i 2021, og endelig når I til fire værelser, der alle har en ganske fornuftig størrelse, og alle med dør til udearealerne.

Udenfor træder I ud på den solrige træterrasse, der er orienteret mod syd. Haven har en fantastisk atmofære og er på samme tid anlagt i en vedligeholdelsesnem stil med få bede, et stort kirsebærtræ samt en havepavillon i midten af haven.

Samlet en fantastisk bolig med plads til familietid, ro og samvær.