BOLIGIDYL MED POTENTIALE I SKØNT BYSAMFUND NÆR ROSKILDE

KVARTERET:
Herslev er et godt valg for jer, der vil bo idyllisk og nyde godt af stemningen og sammenholdet i en mindre by med et fantastisk naboskab og et aktivt bylaug, men samtidig med alle de fordele som omtrent et kvarters kørsel til Roskilde giver. Fra adressen kan I gå til Herslev Strand, og nærområdet omfatter også Kattinge Sø og Boserup Skov. Der er skolebus til Trællerupskolen, mens indkøbene klikkes hjem på nettet eller klares med bilen.

EJENDOMMEN:
Bindingsværkshuset med stråtag, der er fornyet over to omgange med første udskiftning omkring år 2000, er opført i 1877, og det er på 85 kvm med en grund på 547 kvm. Der er mulighed for at sætte eget præg eller eventuelt bygge til, og selve huset har mange charmerende detaljer, som I kan vælge at bevare.

Køkkenet har en ideel størrelse med spiseplads, og i den hyggelige stue går stilen med synlige loftsbjælker igen. Det er også skønt med dør direkte til haven. I har to værelser, så familien kan vokse, og ved badeværelset er der en mellemgang med opbevaringsplads. Fortil står en garage, så I får ekstra kvm til hobbyprojekterne.

Haven er ugeneret, og virkelig hyggelig. Den vender mod syd, så I får perfekte solforhold, og det er dejligt med plads til udelivet, ligesom der er masser af grønt, som fuldender idyllen.

Alt i alt får I her en bolig med sin helt egen sjæl og charme samt masser af muligheder, mens beliggenheden er præget af landsbystemning, og på den praktiske side er Roskilde nærved.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anders Kastrup

Ejendomsmægler, MDE

anders@hensrik.dk

50602985