KLASSISK RØDSTENSVILLA MED SYDVENDT HAVE

KVARTERET:
Denne villa ligger i et hyggeligt villakvarter med kun én nabo. Snoldelev byder på gode indkøbsmuligheder og pasningstilbud, og har I større børn, er der knap fire kilometer til Gadstrup Skole. Her finder I også Gadstrup Station, så pendleren hurtigt kommer til Roskilde eller Køge. I kan endvidere se frem til at bosætte jer nær den pragtfulde natur, som lokker med oplevelser i det fri.

EJENDOMMEN:
Den klassiske rødstensejendom er opført i 1962, og I får 121 velindrettede kvm, der er fordelt over to etager, så dagligdagens skiftende behov for samvær og privatliv tilgodeses. Ude venter jer en solrig have på den 819 kvm store grund, hvor der er plads til leg og afslapning. Indgang sker enten via entréen eller det praktiske bryggers, der blev renoveret i 2007, og i samme ombæring blev der indlagt gulvvarme.
Herfra udfolder stueplanet sig, og et kærkomment samlingssted bliver med garanti stuen. Brændeovnen sætter stemningen for enhver anledning, og i kraft af rummets størrelse får I nemt indrettet langbordet til familiemiddagen samt sofagruppen til afslappende stunder.
Etagen fuldendes af et badeværelse og et funktionelt indrettet køkken, mens førstesalen byder på tre værelser, hvoraf to er udstyret med indbyggede skabe til garderoben.
Den hyggelige udestue synes at forlænge den lune sæson, og når solen rigtigt byder sig til, kan I trække ud på den sydvendte fliseterrasse.

Haven indrammes af hæk, så I kan færdes privat, og I råder endvidere over et skur, et drivhus og en garage på 19 kvm.

Alt i alt får I her en velindrettet villa med en fantastisk, solrig have. Lyder det som noget for jer?