FLOT VILLA MED GOD KÆLDER OG ARKITEKTTEGNET HAVE

KVARTERET:
På en af de efterspurgte beliggenheder i Roskilde, finder I denne attraktive funkisbungalow i et stille nabolag tæt på centrum. Herfra kan I gå til havnen, gågaden og byens butikker og tilbud, så der er ingen tvivl om, at I bor centralt. Pendleren kan hurtigt tage cyklen til stationen, mens skolebørnene når frem til fods. I har også hurtig adgang til Boserup skov og fjorden.

EJENDOMMEN:
Huset er opført i 1936 med 108 kvm i stueplan og 75 kvm i underetagen, placeret på 596 kvm. grund med den dejligste vestvendte have. Allerede udefra loves I høj kvalitet med kobbertag på carport og kobberbeklædt karnap, som over tid vil give en fantastisk irgrønt kontrast til husets gule tegl som gennemført går igen i belægningen. Indgangspartiet er imponerende og vidner om æstetisk sans for det lidt underspillede men elegante. Indenfor fortsætter de gode valg, for det er en stor, lys og meget åben entré, der tager imod jer. Her er få skridt ned til underetagen og få trin op til det lidt høje stueplan. Denne etage byder på en skønne atmosfære i køkken-alrummet med tre dobbeltdøre ud mod haven og den store træterrase, der giver en flydende overgang mellem inde- og udeliv i sommermånederne. Fra køkkenet er der også udgang til sydvendt træterrasse med hyggelige lækroge. Stuen med radiatorskjuler, karnap, lyse plankegulve og højt til loftet. Her god plads til både at samle familien eller mere private hyggestunder i hverdagen. Med i dette plan får I også to værelser og et praktisk badeværelse med brus. Går I nedenunder, er der en attraktiv og tør underetage med to meter til loftet. Her har I endnu et badeværelse, tre disponible rum og et vaskerum.

Haven er vestvendt og arkitekttegnet, da den blev anlagt i 2018 med blandt andet tegl, som matcher huset, bedkanter i cortenstål og et nedsænket vandbassin. Der er flere terrasser, så I kan altid nyde solen og et udhus til opbevaring.

Alt i alt en bolig med mange højdepunkter og en beliggenhed, der kan det hele.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981