HØJT BELIGGENDE VILLA UD TIL ENGAREAL

KVARTERET:
I Gadstrup er der et dejligt sammenhold med et aktivt foreningsliv, og beboere i alle aldre. Ejendommen har en god beliggenhed i byen tæt på indkøb og med udsigt over engareal mod øst og over byens tage mod vest. Området byder på flot natur ved Gadstrup Mose og fuglerige Ramsødal, og samtidig får I kort afstand til alt, der får hverdagen til at hænge sammen. I bosætter jer nemlig med gåafstand til institution, Gadstrup Skole, fritids- og idrætstilbud. Endelig får i også kun få minutters gang til Gadstrup Station, hvorfra togturen til både Roskilde og Køge tager 8-12 minutter.

EJENDOMMEN:
Villaen byder på 137 kvm. fra 1972 med en effektiv planløsning, som giver indtryk af mere. Via et stort klinkebelagt indgangsparti får I adgang til oprindeligt men meget velholdt gæstetoilet samt en stor vinkelstue, hvor der er god plads til både sofaområde og mulighed for at indrette spiseafsnit. Fra stuen er der udgang til overdækket terrasse mod syd. I hverdagen vil I nok bruge spisepladsen ved køkkenet, som nemt kan omdannes til moderne køkken/alrum efter behov. Køkkenet er med lyse fronter, har god opbevaringsplads og udsigt over byen. Fra spisepladsen er der udgang til terrasse og køkkenhave mod øst, hvor stort grønt fællesareal grænser op til boligen. Via fordelingsgang kommer I til boligens tre værelser, som alle er med parketgulve og store vinduespartier. Ved værelserne finder I et bryggers med vaskefaciliteter, samt et meget lyst brusebadeværelse.

Boligen har fået nyt gasfyr for få år siden og varmen suppleres af luft til luft varmepumpe, så energikilden kan prioriteres. Huset har primært energiruder, tagbelægningen er fra 2021 og tilstandsrapporten bekræfter, at det er et velholdt hus, som nu skal have en ny ejer efter 50 år.

Her får I fine rammer for at danne jer et hjem efter egen smag, på en rigtig god beliggenhed.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218