Åbent hus uden tilmelding

29 maj kl. 11:00 - 11:20

VIDUNDERLIGT LILLE UDSIGTSHUS I HAVNEN

KVARTERET:
Beliggenheden forener på fin vis nærheden til hverdagens gøremål og naturskønne områder, hvilket giver jer det bedste fra to verdener. I får en attraktiv placering på Sct. Jørgensbjerg med parken som nærmeste nabo, ligesom I kan glæde jer til idylliske gader og havnen lige nedenfor grunden. Havnen byder på lækre restauranter, caféer og ishus. Desuden kan I svinge danseskoene til musikarrangementerne på Café Knarr, mens fjorden sætter tempoet ned med gåture langs vandkanten. Læg dertil en dejlig nærhed til hverdagens gøremål, og resultatet bliver en perfekt base for jeres nye tilværelse.

EJENDOMMEN:
Rækkehuset fra 1827 på 77 kvm ligger på en skrående170 kvm grund ned til havneområdet. Boligen er gennemgribende istandsat i 2020/2021 med blandt nyt køkken, badeværelse (begge med gulvvarme) og vinduer. I får et fristed, hvor naturskønne omgivelser, fantastisk lysindfald og sublim udsigt over vandet skaber ro og overskud. Desuden er der direkte lågeudgang til havnen, hvilket er ét af stedets karakteristika, og havens kuperede terræn i samspil med den moderne arkitektur udgør stedets hjerte.
Trumfkortet er det store opholdsmiljø med åben forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes af de velplacerede vinduer, som sikrer et skønt lysindfald. I opholdsmiljøet kan I samles om lækre middage, hyggelige brætspil eller afslapning på sofaen. Det elegante snedkerkøkken har elementer i massiv wengetræ og stenbordplader. Her er fin opbevaringsplads til remedierne, så bordpladen er fri til madlavningen. Videre er der et badeværelse med messingarmatur samt stenhåndvask og fliser fra Mosaikhuset.

Førstesalen rummer et soveværelse med indbygget skabsvæg og udgang til en vidunderlig tagterrasse. På grunden findes desuden et udhus indbygget i den skrående grund med 2 disponible rum samt en flot udført overdækning.

Udenfor kan I se frem til en spændende grund i fire niveauer. Her er en tagterrasse og to terrasser, som indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus understreges den naturskønne beliggenhed af den sublime udsigt til havnen og fjorden.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741