UNIK VILLA I HJERTET AF SKT. JØRGENSBJERG

KVARTERET:
Med kig til havnen og en dejlig udsigt over hustagene i det rolige nabolag ligger denne charmerende villa skønt placeret. Fra adressen er der kun få skridt til havnemiljøet med roklub og hyggelige spisesteder, mens det rekreative område ved kirken byder på sjove aktiviteter for hele familien med både legeplads og petanquebane. Der venter ligeledes en verden af oplevelser i de naturskønne omgivelser langs fjorden, i Boserup Skov og i byens grønne parker.

EJENDOMMEN:
I det stilfærdige kvarter kan familien se frem til at flytte ind i en flot istandsat villa, der ligger på en 315 kvm stor grund. Med sin gule murstensfacade og et rødt tegltag emmer huset af klassisk elegance, mens en gennemgribende renovering i 2013 har efterladt de 117 boligkvadratmeter med et moderne udtryk, hvor kvalitetsmaterialer fortsat formår at bevare en snert af stemningen fra det oprindelige byggeår i 1897. Til ejendommen hører også et separat bryggers fra 2014.

Hjemmets absolutte hjerterum må siges at være det pragtfulde opholdsmiljø med stue og køkken i direkte forbindelse. På en frostklar vintermorgen vil solens spæde stråler strømme ind af de sprossede vinduespartier, på sammen måde som pejsens flammer kaster et smukt skær rundt i hele stuen. De lyse fyrreplanker breder sig ud mod Svanekøkkenet, som fremstår elegant med hvide fronter og håndlavede vægfliser fra Made a Mano. Fra stuen åbner de franske døre op til det oplagte kontor, hvor de blyindfattede ruder vidner om den sjæl, der hersker overalt i hjemmet. Etagen afrundes af et toilet, mens førstesalens tre værelser udfolder sig med et væld af detaljer som hanebånd og skråvægge. Badeværelset er nydeligt udført med grå mosaikfliser på gulvet.

Udenfor er scenen sat for et pragtfuldt udeliv i den fine gårdhave med rådhusbelægning og vårgrønne planter.

En gennemrenoveret bolig med masser af lys og en vidunderlig, herskabelig stemning.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

martin@hensrik.dk

70 208 218