Kan overtages i år- LÆKKER ETPLANSVILLA I DET GRØNNE HVALSØ

KVARTERET:
I bosætter jer i rolige og børnevenlige omgivelser på en lukket vej i Hvalsø. Omkring jer strækker sig beskyttede, kuperede naturområder, så det er let at blive fristet til en spadseretur. Samtidig er I tæt på daginstitution, Hvalsø Skole, indkøb og togstation, ligesom motorvejen kan nås på under ti minutter bag rattet. Dermed kommer I hurtigt til større byer. Eksempelvis kommer bilen til Roskilde på mindre end en halv time.

EJENDOMMEN:
Med en attraktiv beliggenhed i Hvalsø ligger denne etplansvilla på 200 kvm. Huset fra 2016 er placeret på en 911 kvm grund og har et flot udtryk med lyse mursten og et sort tegltag. Under husets udhæng er der en carport, hvor I kan sætte en lader til elbil op. Huset har jordvarmeanlæg, genveksanlæg og gulvvarme i alle rum, så det er særdeles veludstyret.

Omdrejningspunktet i hjemmet er det skønne køkken-alrum med loft til kip, akustiklofter og et ovenlysvindue. Køkkenet med køkkenø har et stilrent udtryk med sorte elementer og hvide bordplader. Ved køkkenet er der desuden et viktualierum. Der er åben forbindelse fra alrummet til stuen, som har store vinduespartier, hvor igennem I har en fornem udsigt over de kuperede, grønne arealer udenfor.

Boligens planløsning er familievenlig med fire værelser og to badeværelser i separate soveafsnit. Forældresoveværelset har et badeværelse en suite og et walk-in-closet, og det grænser op til et kontor. De to børneværelser ligger i den modsatte ende af huset tæt ved et badeværelse og et bryggers.

I 2020 er der anlagt en ny terrasse, som slynger sig rundt om stuen, hvilket gør, at I kan finde et sted i solen, uanset hvornår på dagen, det er. Videre er der en hyggelig have indrammet af hæk.

Samlet set får I her en energivenlig familiebolig på en lukket vej i Hvalsø.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

rasmus@hensrik.dk

70 208 218