FRITLIGGENDE VILLA MED NYDELIG HAVE

KVARTERET:
I kommer til at bo i et hyggeligt kvarter i Roskilde. Huset har en central beliggenhed tæt på Roskilde bymidte med gode handelsmuligheder og tæt på naturen. Boserup skov, Roskilde fjord og Lynghøjsøerne er alt i gå afstand. Her findes badesøer og masser af mulighed for vandring, moutainbike, kajaksejlads etc.
Huset er en del af en god og veletableret ejerforening med 8 boliger, fællesareal og adgang til carport. Huset her ligger ugeneret på grunden.

EJENDOMMEN:
Villaen er opført i 1985 og har et grundareal på 415 kvadratmeter, mens boligen råder over 103 kvm. Huset har de seneste år gennemgået en række istandsættelser, så det i dag fremstår moderne og velholdt. Her kan blandt andet nævnes, at der i 2020 blev anlagt en vestvendt terrasse samt et badeværelse i 2019. Samme år kom der også nye Velux-vinduer på førstesalen, og i 2018 blev køkken og bryggers opdateret. De to rum ligger i forlængelse af hinanden og har samme blågrønne fronter, hvilket skaber et fuldendt udtryk. Herfra er der adgang til stuen, som byder på et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier ud mod den vestvendte terrasse. Det flotte badeværelse med changerende, grønne fliser fra Mosaikhjørnet befinder sig på stueetagen, mens I på første sal finder to værelser.

Huset ligger godt i forhold til solen, da der både er solterrasser mod øst og vest. Der er ydermere et isoleret skur på nordsiden af huset, som kan anvendes til lige det, I har brug for. Endvidere er der også køkkenhave og et drivhus.

Et aldeles fremragende hjem til børnefamilien.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Anne Löchte (barsel)

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

42452029