KVALITETSVILLA CENTRALT I ROSKILDE

KVARTERET:
Med Klosterengen 36 som jeres fremtidige hjem bosætter I jer yderst centralt i Roskilde og som nabo til natursmukke Østre Kirkegård. I bliver en del af et charmerende villakvarter med nærhed til centrum og kort afstand til flere af hverdagens nødvendigheder såsom indkøb, skole og pasningstilbud samt byens grønne parker.

EJENDOMMEN
I får overrakt nøglerne til en rummelig, solid kvalitetsvilla fra 1959 med hele 197 boligkvadratmeter i stueplan og yderliger 144 kvadrater i den højloftede kælder.
Villaen er godt placeret på den 1.793 kvadratmeter store grund, der giver jer en skøn, parklignende have og fin plads til at stille bilerne med både vendeplads og dobbeltcarport.

Allerede ved første øjekast er det tydeligt, at der ikke er sparet på de gode materialer. Selve ejendommen er opført i gule mursten fra Kamstrup Tegl ledsaget af grå Frederiksholmer-tagsten samt døre og vinduesrammer i teaktræ.
I 2011-2012 gennemgik huset en omfattende opdatering, hvor der udvendigt er skiftet undertag og tagrender. Indenfor blev der blandt andet etableret gulvvarme i størstedelen af stueplan, installeret en Nilfisk-centralstøvsuger og lagt parketgulve i asketræ. Planløsningen er også opgraderet, ligesom det separate teenageafsnit er genrejst i nye materialer. Badeværelserne og køkkenet er ligeledes renoveret og fremstår stilrene og tidløse.
Stueplan udfolder sig med et behageligt lysindfald og en hyggelig atmosfære, hvor I straks finder jer til rette. Etagen rummer køkken-alrummet og dagligstuen med en hyggelig brændeovn og kig til haven. Der venter også tre værelser, et disponibelt rum og et bryggers samt to badeværelser, hvoraf det ene er placeret ved det separate teenageafsnit. Begge badeværelser har Vola-armaturer, Rain-Shower brusere samt indbyggede håndklædetørrer i væggene, som fuldender det eksklusive udtryk.

Bevæger I jer til kælderen, møder I et gæstetoilet og hele syv disponible rum med et væld af muligheder for pladskrævende aktiviteter.

Glæd jer til at overtage et charmerende hus tæt på det hele.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602983