IMPONERENDE VILLA I ABSOLUT TOPKLASSE I HIMMELEV

KVARTERET:
I kan her bosætte jer i et roligt og trygt kvarter på én af Himmelevs mest attraktive adresser. Her kan I få nogle helt ekstraordinære skønne rammer for hverdagen, da I både placerer jer tæt på byen og havnen, ligesom Himmelev Skole, indkøbsmuligheder og daginstitutioner alt sammen kan nås til fods.

EJENDOMMEN:
Når I ankommer til den flotte, arkitekttegnede funkisvilla, kan I fra ejendommens indgang spotte Domkirken, hvilket er et særligt syn. Huset er bygget i 2014 med materialevalg i høj klasse og tæt på vedligeholdelsesfrit. Boligkvadratmeterne tæller 211 kvm, mens grunden råder over 925 kvm med en dejlig, solrig have.

Indenfor hersker en lys og luftig atmosfære takket være den åbne planløsning og de mange vinduespartier, der flankerer hjemmets alrum på fineste vis. Køkkenet og stuen ligger i åben forbindelse med hinanden, og det smukke sildebensparketgulv i egetræ skaber et gennemført udtryk, som fuldendes af de grønne lavafliser med samme mønster i køkkenafdelingen. Det tidløse og elegante køkken er fra Multiform med hvidevarer fra Gaggenau og er en god arbejdsstation til de daglige måltider. I halvvæggen mellem dagligstuen og alrummet sidder en gaspejs, som kan lune og hygge om jer på de kolde dage, og videre i modsatte ende af huset møder I et værelse, et bryggers og et nydeligt badeværelse. De resterende to værelser er placeret på husets første sal sammen med endnu et pænt badeværelse i samme stil som det andet.

Ydermere er der et disponibelt rum med flere anvendelsesmuligheder foran ejendommen.

Når sommeren står for døren, vil I naturligt søge ud i haven og på den store træterrasse, der omkranser huset fra øst til vest. Herude kan I opholde jer privat og nyde solen gennem hele dagen eller sidde under markisen, mens børnene kan lege på plænen, der er prydet med gamle træer.

Ejendommen står som ny inde og ude og er et hjem, der absolut skal opleves.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Rasmus Svendsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

25213741