PÆN 3-VÆRELSES I EFTERTRAGTET KVARTER!

KVARTERET:
Lejligheden ligger i det eftertragtede kvarter på Kongebakken, højt placeret, nær fjorden, kort fra Roskilde centrum, gågaden med de hyggelige caféer, de grønne parker, samt det charmerende havnemiljø, hvor man kan nyde en is på en dejlig sommerdag. Endvidere tæt på både skoler, daginstitutioner, dagligvarehandel og bybus.

EJENDOMMEN:
Lejligheden ligger i veldrevet ejerforening i bebyggelse opført i 1966. Der er fællesvaskeri tilknyttet ejendommen samt brugsret til meget højloftet og indbydende kælder med værksted, tørrerum samt cykelkælder. Hver lejlighed har eget kælderrum og der er parkeringspladser foran ejendommen.

LEJLIGHEDEN:
God 3-værelses lejlighed på 80 kvm med et skønt kig til grønne arealer.
Lejligheden byder Jer velkommen med en entré/fordelingsgang med adgang til alle lejlighedens rum. De to værelser er begge med god plads til både seng og skab og har nydelige lyse parketgulve, som er et gennemgående træk i boligen. Det rummelige køkken er velholdt og med spiseplads til 2-4 personer. Den rummelige og lyse sydvestvendte stue med stort vinduersparti, har udgang til en hyggelig altan hvor i har solen det meste af dagen. Herudover har i det nydelige flisebadeværelse, med god plads og et stort vindue.

En velholdt lejlighed, på attraktiv adresse med god placering i bebyggelsen.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Salg og vurdering

casper@hensrik.dk

70 208 218