Nyhed

Åbent hus uden tilmelding

05 februar kl. 12:35 - 12:55

PÆN STUELEJLIGHED I EFTERTRAGTET KVARTER!

KVARTERET:
Lejligheden ligger i det eftertragtede kvarter på Kongebakken, højt placeret, nær fjorden, kort fra Roskilde centrum, gågaden med de hyggelige caféer, de grønne parker, samt det charmerende havnemiljø. Endvidere tæt på både skoler, daginstitutioner, dagligvarehandel og bybus.

EJENDOMMEN:
Lejligheden ligger i veldrevet ejerforening i bebyggelse opført i 1966. Der er fællesvaskeri tilknyttet ejendommen samt brugsret til meget højloftet og indbydende kælder med værksted, tørrerum samt cykelkælder. Hver lejlighed har eget kælderrum og der er parkeringspladser foran ejendommen.

LEJLIGHEDEN:
God 2-værelses lejlighed på 67 kvm med et skønt kig til grønne arealer. Lejligheden byder Jer velkommen med en entré/fordelingsgang med adgang til alle lejlighedens rum. Værelset er med god plads til både seng og skab og har nydelige lyse parketgulve, som er et gennemgående træk i boligen. I stuen er der åbnet op til det store og nydelige køkken, som er af nyere dato. Den rummelige og lyse sydvestvendte stue med stort vinduesparti, har udgang til en hyggelig altan hvor I har solen det meste af dagen. Herudover har I det stilrene flisebadeværelse, med god plads, vaskesøjle, væghængt toilet og et stort vindue.

En nydelig og rummelig stuelejlighed, som skal opleves!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602987