PÆN GAVLLLEJLIGHED I EFTERTRAGTET KVARTER!

KVARTERET:
Lejligheden ligger i det eftertragtede kvarter på Kongebakken, højt placeret, nær fjorden, kort fra Roskilde centrum, gågaden med de hyggelige caféer, de grønne parker, samt det charmerende havnemiljø, hvor man kan nyde en is på en dejlig sommerdag. Endvidere tæt på både skoler, daginstitutioner, dagligvarehandel og bybus.

EJENDOMMEN:
Lejligheden ligger i veldrevet ejerforening i bebyggelse opført i 1971. Der er fællesvaskeri tilknyttet ejendommen samt brugsret til meget højloftet og indbydende kælder med værksted, tørrerum samt cykelkælder. Hver lejlighed har eget kælderrum og der er parkeringspladser foran ejendommen.

LEJLIGHEDEN:
God 3-værelses lejlighed på 94 kvm med et skønt kig til grønne arealer.
Lejligheden byder Jer velkommen med en entré/fordelingsgang med garderobeplads og adgang til alle lejlighedens rum. De to værelser, hvoraf den ene er benyttet som spisestue, er på henholdsvis ca. 10 kvm. og 15 kvm. og begge med god plads til både seng og skab og har nydelige lyse parketgulve, som er et gennemgående træk i boligen. Det rummelige køkken er velholdt med originale elementer og spiseplads til 2-4 personer. Flisebadeværelset er stort og har ud over vaskemaskine, plads til både badekar og bruseniche. Da lejligheden er placeret i gavlen, er der ekstraordinært et vindue, som giver Jer bedre mulighed for udluftning og et dejligt lys fra sydøst. Den rummelige og lyse sydvestvendte stue med stort vinduersparti, har udgang til en hyggelig altan, som har skydepartier i glas, der skaber en meget anvendelig altan året rundt. På kølige dage eller i ydermånederne, kan altanen holdes lukket, så den hurtigt varmes op selv ved ganske lidt sol. Mens I på de varmere dage, kan lukke helt op og nyde solnedgangen herfra.

En velholdt lejlighed, på attraktiv adresse med god placering i bebyggelsen.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Salg og vurdering

[email protected]

50602987