RENOVERET LEJLIGHED MED KØKKEN/ALRUM PÅ KONGEBAKKEN

KVARTERET:
I eftertragtet kvarter 500 meter fra fjorden, i gåafstand til Byparken, indkøb og Klostermarkskolen. En kort tur på cyklen og du er på Roskilde station, i gågaden eller midt i det charmerende havnemiljø. Skal du med bybussen er der stoppested 2 minutters gang herfra og i bil kan du være på motorvejen på 10 minutter.

EJENDOMMEN:
Lejligheden ligger i muret ejendom opført i 1971. Der er fællesvaskeri tilknyttet ejendommen samt brugsret til kælder, tørrerum samt cykelkælder. Hver lejlighed har eget kælderrum. Der er parkeringsplads foran ejendommen og indtil flere store grønne og parklignende friarealer omkring boligerne.

LEJLIGHEDEN:
Unik 4-værelses lejlighed på hele 94 kvm. Lejligheden har i 2022 fået nyt køkken, som er rykket fra det ene værelse ind i en af stuerne, hvorfor det er en oprindelig 3-værelses lejlighed, som er blevet mere tidssvarende med stort køkken/alrum med adgang til hyggelig stue samt den overdækkede altan mod vest.

Lejligheden byder også på et stort soveværelse, med god plads til både dobbeltseng og opbevaring og et nyt slidstærkt gulv lagt i sildebensmønster, der er gennemgående i lejligheden. En virkelig flot løsning, der sammen med den nye planløsning har givet et løft til boligen. Ydermere får I her endnu et værelse, samt et stort moderniseret badeværelse med brus og stort vindue.

Boligen fremstår indflytningsklar og har med gavlbeliggenhed kun en enkelt nabo, ekstra vindue og lysindfald

Her får I optimal indretning og moderne valg, som I bør se, hvis I søger en lækker lejlighed på Kongebakken.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981