INDLYTNINGSKLAR GAVLLEJLIGHED PÅ KNUD DEN STORES VEJ

KVARTERET: I eftertragtet kvarter 500 meter fra fjorden, i gåafstand til Byparken, indkøb og Klostermarkskolen. En kort tur på cyklen og du er på Roskilde station, i gågaden eller midt i det charmerende havnemiljø. Skal du med bybussen er der stoppested 5 minutters gang herfra og i bil kan du være på motorvejen på 10 minutter.
EJENDOMMEN: Lejligheden ligger i muret ejendom opført i 1969. Der er fællesvaskeri tilknyttet ejendommen samt brugsret til kælder, tørrerum samt cykelkælder. Hver lejlighed har eget kælderrum. Der er parkeringsplads foran ejendommen og indtil flere store grønne og parklignende friarealer omkring boligerne.
LEJLIGHEDEN:
Denne charmerende bolig byder velkommen med en indbydende fordelingsgang, der er hjertet i hjemmet. Fra gangen er der adgang til alle lejlighedens rum. To værelser er let tilgængelige fra gangen, hvilket giver mulighed for privatliv og fleksibilitet. Disse rum er velegnede som soveværelser, gæsteværelser eller endda et personligt kontor, fra alle disse rum er der kig til vandet. Det moderne og veludstyrede køkken ligger lige i forlængelse ad gangen. Det er skabt til at imødekomme både madlavning med god funktionalitet og masser af skabsplads. Badeværelset, ligeledes tilgængeligt fra gangen, er elegant og funktionelt med alle nødvendige faciliteter. Den åbne stue er et centralt punkt i boligen og strækker sig fra gangen. Denne rummelige stue er perfekt til afslapning og underholdning. Det store lysindfald og adgangen til en altan skaber en dejlig atmosfære og herfra har I luft omkring og fjorden i baggrunden.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218