JORDVARME OG SOLCELLER

KVARTERET:
Boligen er beliggende i Jyllinge, en utrolig hyggelig by, der blandt andet byder på charmerende landsbymiljø med små hyggelige veje, flotte villakvarterer, flere lystbådehavne samt rigtig skøn natur lige ved hånden. Byen byder også på skole, daginstitutioner, svømmehal, sportsfaciliteter og gode indkøbsmuligheder - alt er forbundet med cykelstier. Der er cirka 40 minutter i bil til København og kun cirka 20 minutter til Roskilde centrum. Adgangen til Roskidle Fjord og den omkringliggende natur er i højsædet i området og medvirkende til at Jyllinge er et attraktivt valg for den moderne børnefamilie.

EJENDOMMEN:
Med omtanke for miljøet og en energibesparende hverdag er denne kvalitetsvilla på 155 kvm. opført i 2016 på en 1.205 kvm. stor grund.Sælger har med deres valg af materialer og løsninger tænkt mange vedligeholdelsesfrie og energivenlige valg ind i byggeriet. Her er hybrid solcelleanlæg med batteribank, jordvarmeanlæg fra Völund, ventilationsanlæg med varmegenvinding, der er 500 mm isolering på loftet, vinduerne er med 3-lags energiruder og naturligvis er her gulvvarme overalt. Det giver en dejlig komfort i hverdagen men også et fremtidssikret hus med et flot energimærke A2020 og et beregnet årlig varmeudgift på kun kr. 2.000,-.
Boligen er indrettet med et dejilgt køkken/alrum som samlingspunkt. Her er flotte lyse oversize klinker på gulvet, loft til kip med lyddæmpning i loft og udgang til sydvendt terrasse og have. Køkkenet er med møblement fra HTH med stilrene hvide grebsfrie fronter, sort bordplade i højtrykslaminat med nedstøbt vask og elegant belysning under bordpladen. Via dobbeltdøre er der adgang til lys stue med lyst trægulv, store vinduespartier fra gulv til loft mod haven samt udgang til overdækket terrasse mod vest. Fra stuen er der adgang til lækker forældreafdeling med eget badeværelse med bruseniche og rummeligt walk-in garderobe. Børneafdelingen er med badeværelse bruseniche og to ens værelser, begge med lyse trægulve. Boligen byder også på et ekstra værelse/kontor, samt nydelig entre med garderobeplads og adgang til bryggers med vaskefaciliter og diverse teknikinstallationer.
Til boligen hører en rummelig dobbelt carport, med udhus og en nyanlagt have, som man kan indrette efter egne ambitioner.

Lækker villa med kvalitetsløsninger og fokus på klimavenlige løsninger og minimale driftsudgifter.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981