RUMMELIGT RÆKKEHUS MED SYDVENDT HAVE OG KÆLDER

KVARTERET:
Rækkehuset er placeret centralt i Roskilde nær grønne, rekreative arealer og alle byens faciliteter. Fra adressen kan I nemlig spadsere til centrums hyggelige bymiljø med Ro's Torv, ligesom I har flere dagligvarebutikker, skoler og pasningstilbud lige indenfor gå/cykelafstand. Samtidig har man her ganske kort afstand til havnen, fjorden og de grønne parker. Der er tilmed hurtig adgang til motorvej, og nem adgang til offentlig transport i form af busstoppested og Roskilde Station som kun er 1.5 km fra hoveddøren.

EJENDOMMEN:
Veldisponeret rækkehus fra 1958, med 161 effektive etagemeter, der fremstår oprindeligt. Prikken over i'et er den 221 kvadratmeter store grund, hvor baghaven vender væk fra vejen, og dens sydvendte orientering giver jer optimale solforhold.

Centralt i boligen finder I vinkelstuen, der har rigt lysindfald fra de brede vinduespartier i den sydvendte adgang til haven, mens dens gode størrelse lader jer indrette med et spisebord og en komfortabel sofagruppe. Tilstødende stuen ligger køkkenet, med mulighed for at fjerne væggen og skabe et køkken-alrum. På førstesalen får I tre værelser, hvoraf det ene har adgang til den sydvendte overdækkede altan. Heroppe får I også et badeværelse med klassisk terrazzogulv og bruseniche.

Kælderen er med egen indgang fra forsiden og god loftshøjde. Her får i et bryggers med plads til vaskefaciliteter, viktualierum og opbevaringsplads ud over et stort disponibelt rum med plads til hjemmebiograf, træningsrum eller lign.

Haven er med enkelte træer og bede samt græsplæne, der omkranses af en tæt, opvokset hæk. I får også glæde af et dejligt solrigt terrassemiljø og et udhus.
Boligen er i dag opvarmet med elpaneler, men der er fjernvarme i vejen.

Boligen fremstår klar til modernisering efter jeres ønsker og behov, men kan sagtens bebos som den er i dag.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981