RUMMELIGT ENDERÆKKEHUS TÆT PÅ ALT I ROSKILDE

Ønsker I en central beliggenhed til familien? Så kan dette enderækkehus være lige noget for jer. På Københavnsvej 100C får I hele tre etager med skønne opholdsmiljøer, tre værelser og en stor kælder. Hertil kommer en fremragende og solrig have med terrasse.

Området:
I bosætter jer helt centralt for dem, som ønsker nærhed til alle hverdagens behov. Således kommer børnene hurtigt til Hedegårdenes Skole på gåben, ligesom daginstitution, indkøbsmuligheder og RO's Torv er nær ved, og bussen fanges lige ved hjemmet.

Ejendommen:
Udenfor kan I se frem til den dybe have med dejligt afskærmende beplantning. Her giver plænen rige legemuligheder for børnene, mens de voksne kan nyde solen i afslappende rammer på terrassen, der er orienteret mod syd. Da det er et enderækkehus, får I mulighed for at gå direkte fra haven ud til jeres carport og indkørsel, hvor I snildt parkerer tre biler.

Boligen:
Rækkehuset præsenterer sig velholdt med lyse rammer og trægulve på begge etager. I stueplan mødes I af det rummelige køkken, hvor familien kan samles om madlavningen. Rummet er indrettet med hvide, grebsfrie elementer og en massiv træbordplade, og I finder let plads til en lille spisekrog.
Boligens stue modtager et smukt lysindfald fra det gedigne glasparti ud mod haven, og udformningen skaber en hyggelig krog til spisebordet og et stort afslapningsmiljø ved sofagruppen.
Førstesalen giver jer tre dejlige værelser, så både forældre og børn får skønne forhold. Fra det ene værelse er der desuden udgang til en sydvendt altan, hvor I kan sidde med kig ud over haven. Heroppe har I også et badeværelse med gulvvarme og et lyst vaskemøbel toppet med en granitbordplade.
Bevæger I jer ned i den store og anvendelige kælder, finder I et praktisk vaskerum samt et depot og to disponible rum, det ene af hvilke byder på særdeles god plads.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Martin Vester Brændstrup

Ejendomsmægler, MDE

martin@hensrik.dk

70 208 218