VELINDRETTET RÆKKEHUS MED HAVE I ROSKILDE CENTRUM

KVARTERET:
Rækkehuset er yderst velegnet til pendlere, da I kommer til at bo knap om hjørnet fra Roskilde Station og under fem minutters kørsel til motorvejsnettet. Dernæst kan I nyde alle fordelene af at bo centralt med under 10 minutters gang til byens butikker, caféliv og grønne oaser som Roskilde Ring Park.

EJENDOMMEN:
I får en smart placering i byen med dette indbydende rækkehus. Huset byder på 75 kvadratmeter fordelt over halvandet plan. Udtrykket er pænt og tidløst, og så er der lavet gode forbedringer såsom glatte vægge fine plankegulve og ejendommen fremstår i meget pæn stand. I Fra entreen har I adgang til husets rummelige badeværelse og videre ind finder i husets hjerte, i form af det åbne køkken-alrum i forbindelse med stuen. Fra stuen har I adgang til et pænt og lukket havestykke, som er er syd-vestvendt, hvorfor I her kan nyde godt af solen det meste af dagen. På 1. sal har I 2 rummelige værelser, som kan benyttes til soveværelser, såvel som kontor mm.

Til boligen hører et fælles vaskerum, med egen vaskemaskine og tørretumbler, samt et skur på 8 kvm, med god plads til haveredskaber og generel opbevaring.

En unik mulighed for at erhverve sig en bolig med et solrigt havestykke, i gåafstand til centrum!
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Casper Vesterdal Møller

Ejendomsmægler, MDE

casper@hensrik.dk

70 208 218