ELEGANT VILLA I KONGEKVARTERET NÆR CENTRUM

KVARTERET:
I finder denne ejendom i et yderst populært kvarter i Roskilde, hvor store, klassiske patriciervillaer ligger på rad og række. Fra Kong Haralds Vej 2 er der gåafstand til alle byens herligheder med under én kilometer til indkøbsmuligheder, skoler, daginstitutioner og togstationen. Det hyggelige havnemiljø, de grønne parker og gågaden med en perlerække af butikker og caféer er også lige i nærheden.

EJENDOMMEN:
Den smukke villa er opført i 1917, og I får 150 kvm i halvandet plan plus yderligere 73 kvm i kælderen samt en grund på 500 kvm. Ejendommen præsenterer sig på elegant vis med muret gesims, hvide sprossevinduer og et rødt tegltag, og de fine, herskabelige detaljer fortsætter inden døre med højt til stuklofterne og flere originale finesser.

Glæd jer til at samles i de tre stuer, som ligger en suite, hvilket giver en masse plads til både hverdag og fest. Lyset strømmer ind gennem vinduespartierne, mens lofthøjde understreger den luftige rumfornemmelse. Den ene stue prydes af en pejs, mens en anden har åben forbindelse til køkkenet og adgang til den dejlige udestue, som anvendes hele året. Køkkenet er holdt i en enkel stil med hvide, udskårne elementer og alle gængse hvidevarer. Stueplanet afrundes praktisk af et toilet, placeret ved en elegante trappe til 1. sal. Heroppe udfolder sig en regulær værelsesafdeling med et lyst badeværelse med brus og tre værelser, hvoraf det ene har adgang til en stor tagterrasse. Dertil kommer en god kælder, som har egen indgang samt et vaskerum og to anvendelige, disponible rum.

Om sommeren nydes tilværelsen i den dejlige, lukkede have, der omkranses af tæt beplantning, hvilket skærmer af og skaber en helt rolig oase. Det sydvendte terrassemiljø er perfekt til afslapning og grill, og i haven findes også en hyggelig pavillon. Til ejendommen hører en dobbeltgarage.

Alt i alt et charmerende hjem med plads til Jer, som drømmer om at bo tæt på byens tilbud.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

50602981