GENNEMFØRT KVALITET I DRONNINGEKVARTERET

KVARTERET:
Denne kvalitetsvilla i Roskilde er placeret i bynære omgivelser tæt på det hele. I har ikke andet end en kort spadseretur til midten af centrum, havnen eller fjorden, der indbyder til et besøg året rundt. Hverdagen får ligeledes fine vilkår med gåafstand til dagtilbud, skole og indkøb, mens de omkringliggende parker egner sig fortrinligt til gåture hele året. Roskilde station er også i gåafstand og kan nåes på 5 minutter på cykel.

EJENDOMMEN:
Den velholdte villa fra 1967 ligger på en 1.118 kvm stor grund, der, foruden huset, giver jer en meget fredelig baghave at nyde sommeren i. Allerede ved første øjekast er det tydeligt at se, at dette er en villa, der er opført i kvalitetsmaterialer. Den røde murstensfacade ledsages af et matchende tegltag som sælger har skiftet, samt hvide vinduesrammer, som fuldender det nydelige udtryk. Ved ankomst parkeres bilen i indkørslen eller i den integrerede garage, hvorfra der er adgang til hjemmet, som rummer 208 kvm i stueplan og 61 kvm i den højloftede kælder med disponible rum til opbevaring og et vaskerum.

Glæd jer til at udforske en bolig med en tidssvarende indretning, en lys atmosfære og en meget veldisponeret planløsning med plads til familielivet. Indenfor bydes I velkommen af en meget stor entre med god garderobeplads. En meget elegant velkomst der vidner om velholdt kvalitet fra start til slut.Det naturlige samlingspunkt er køkken-alrummet, der er i åben forbindelse til den store, todelte stue. Hele opholdsmiljøet beriger jer er med gulvvarme, store vinduespartier og stuerne har for nylig fået nye trægulve. Fra stuen er der udgang til delvist overdækket terrassemiljø i hårdttræ i husets vinkel.

Madlavningen finder sted i det kvalitetskendte ROAR-køkken med auberginefarvede fronter med højglans og alle nødvendige hvidevarer, der tilgodeser kokken. Måltiderne indtages omkring spisebordet i alrummet, hvorfra der er vue til stuen og hjørnevinduer for maksimalt lysindfald som sammen med hvide klinker på gulvet giver et lyst samlingspunkt.

Fra entreen er der adgang til et nydeligt brusebadeværelse samt fordelingsgang til tre værelser. Det største er oplagt til forældrene, da der adgang til eget badeværelse og udgangsdør til en østvendt morgenterrasse i træ. De to øvrige værelser er begge med trægulve og vinduer til haven.

Udenfor breder sig en hyggelig og trimmet have der kræver minimal vedligeholdelse og med god plads til at indrette efter egne ønsker.

En charmerende villa i bynære omgivelser.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

[email protected]

50602981