HISTORISK MURERMESTERVILLA NÆR FJORDEN

KVARTERET:
På hjørnet af Sankt Agnes Vej og Kong Valdemars Vej i Roskilde finder I denne smukke og rummelige murermestervilla, der er noget ud over det sædvanlige. Hverdagen får fortrinlige vilkår med nærhed til indkøb, skole og pasningstilbud, mens I kan spadsere ganske få minutter til havnen og gennem grønne parker til hovedgaden.

EJENDOMMEN;
Den karismatiske og solide murermestervilla fra 1929 blev opført til Købmand H. Johansen på en 743 kvm hjørnegrund. Huset strækker sig over 156 kvm i halvandet plan og yderligere 40 kvm kælder med tre disponible rum. Hjemmet er løbende moderniseret med respekt for den oprindelige arkitektur og atmosfære. Blandt andet er der udskiftet vinduer i stuen i 2018 og på kvisten i 2021.
Det er ikke kun indenfor, at der er plads til familien. I får også mangfoldige udearealer med en parklignende have, en hyggelig gårdhave og en hævet terrasse. Der er tilmed en tagterrasse på første sal med udsigt til fjorden. De pladskrævende hobbyer får lov at sprede sig i den tredobbelte garage med rum til tre biler og et værksted, mens der ligeledes er den oprindelige murede garage med en ny port fra 2019.
I bliver modtaget i stueplan, hvor I straks fornemmer den varme, lyse stemning og de oprindelige, ludbehandlede fyrretræsplankegulve. Etagen gemmer på to stuer en suite og det tidløse køkken, der er elegant placeret i tilbygningen der er udført som en halvcirkel med vinduer hele vejen rundt, som giver en spændende løsning som samtidig matcher perfekt ind i den klassiske stil. HTH-køkkenet er tosidet med hvide elementer, Miele-hvidevarer og granitbordplade på køkkenøen, hvor I har vue gennem de småsprossede vinduer over haven.
Stueplanet fuldendes af et bryggers og et gæstetoilet, før I fortsætter ad den svungne trappe til første sal. Den møblerbare repos fører til badeværelset fra 2020 samt tre værelser, hvoraf det største har en indbygget skabsvæg og egen tagterrasse med udsigt til bl.a fjorden.

En smuk ejendom til jer, der vil bo centralt i Roskilde by.
Tjek Boliglån
Sælg din bolig

Thomas Nielsen

Indehaver Ejendomsmægler, MDE

thomas@hensrik.dk

70 208 218